مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری تامین اجتماعی

با سلام من خانومی هستم 47 ساله که حقوق همسرم را دریافت میکنم و 3 فرزند یه دختر و 2 پسر دارم حقوق دخترم را از اول جدا کرده و به خودش دادم و حقوق خودم که مستمری بگیر همسرم هستم 1226000 تومن هستش الان پدرم فوت شده ایشان حقوقش بالاتره بیمه خدمات درمانیو بازنشسته کشوری هستش امروز به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردم و خواستم که حقوق همسرم رو قطع کنند تا بتونم حقوق مستمری پدرم رو بگیرم متاسفانه گفتند نمیشه قطع کرد در صورتی دخترم هم مجرد هستش و میتونن حقوق همسرم را تا مادامی مجرد هست به او بدهند ایا میشه کاری کنم من حقوق همسرم 1200هزار تومان رو فقط بابت اجاره بها منزل میدم و خودم نظافت ساختمانها رو انجام میدم برای خرج بچه هام از طرفی با این سن توان کار کردن رو ندارم حقوق پدرم 3000000 هستش میتونم دیگه کار نکنم تو رو خدا راهنماییم کنید چکار کنم ممنونم و سپاسگزار

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام. حقوق پدر به همه افراد تحت سرپرستی میرسه ولی شما حقوق همسرتون رو میگیرید و حقوق پدر شامل شما نیست. بزارید حقوق پدر به سایرین واریز شه بعد از اپنها بگیرید