مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام به پدر من از طرف مادری چند متر از خونه رسیده و پسر ها دو برابر از دختر ها به ارث می‌برند و یکی از عمو هام فوت کرده پسرش مال بقیه عمه هام رو با هر قیمت پایین بالا خریده و فقط مونده پدر من و یکی دیگه از عمه هام که راضی به فروش نبودند و مخصوصا راضی به قیمت پیشنهادی نبودند حالا پسر عموم رفته پول رو گذاشته صندق به قیمت خیلی پایین تر و مکان مارو هم مجهول زده در صورتی که میدونست خونمون کجاست و نه ابلاغیه ای اومده برامون نه از سایت ثنا نه کاغذی حالا حکم رو بریدن و مجبور به اون پول کم شدیم. درسته که سهمش از ما بیشتره چون خریده ولی اینکه بی خبر بخواد پول رو بزاره و مجهول المکان بنویسه چطوریاست؟؟ ما چیکار کنیم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.احتمالا رای غیابی بوذه وپدرتان می تواند واخواهی کند ونسبت به مزایده خانه اعتراض واعلام کند که خانه رابیشترازمبلغ پشنهادی برادرش می خرد ویا درخو است تجدید مزایده رابنماید.