مشاوره حقوقی رایگان - مورد اجاره

با سلام
در تاریخ 2/13 مبلغ پنجاه میلیون بابت پول پیش آپارتمان به صاحب ملک پرداخت کردم رسید گرفتم ‌و قرار بر این شد که 3/1 آپارتمان تحویل من داده بشه بعد به پیشنهاد خود موجر من آپارتمان قید شده در قولنامه رو تحویل نگرفتم تا 4/1 ی آپارتمان دیگه که موقعیت بهتری داشت رو تحویل بگیرم حالا سه روز از موعد گذشته و ایشون شرط گذاشته که اگه آپارتمان جدید رو میخوای یا باید تمام کرایه های یکساله رو پیش بدی یا تا زمانی که آپارتمان قبلی اجاره میره باید اجاره اون رو بدی این در صورتیه که من اصلا آپارتمان تحویل نگرفتم و کلید به من داده نشده حالا من میتونم معامله رو فسخ کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام سوال کامل نیست. آپارتمان دوم هم قرارداد جدا داره یا نه؟

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

در قولنامه درج شده تحویل صورت نگرفته؟ من مدارک رو باید ببینم