مشاوره حقوقی رایگان - حذف از سامانه مسکن مهر به دلیل عدم تکمیل موجودی

سلام.
من سال 93 در پروژه مسکن مهر هشتگرد ثبت نام و مبلغ یک میلیون هم پرداخت کردم. پرونده تشکیل شد و همه چیز طبق روال پیش رفت ولی به دلیل مشکلات قسط ها رو پرداخت نکردم و البته هیچ نوع پیامی هم در این سالها ارسال نشد که چه اقدامی باید انجام بدم. الان بعد از چند سال که مراجعه کردم می گویند که بدلیل عدم تکمیل موجودی از سامانه حذف شده اید.
سوال اینکه: الان چه اقدام مناسبی میتوانم داشته باشم که پرونده ام مجدا به جریان بیفته که بتونم اقساط رو پرداخت و مسکن رو تحویل بگیرم؟