مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث بین برادرران و خواهران

سلام پدرم 10 سال که فوت شده از اموال باقی مونده از پدرم 3 دانگ منزل و 5 هزار متر زمین زراعی که 20/000 هزار متر زمین اوقافی که از پدرانش به ارث برده از او بجا مانده در ضمن زمینهای وقفی همه دارای سند شش دانگ به نام پدرم میباشد سوال من اینه که 4 برادر و 4 خواهر هستیم برادرم از اول نظرش این بود که دختر از زمین وقفی ارث نمیبره
حالا ما گفتیم از خونه و زمین وقفی چیزی نمی خواهیم از زمین ملکی به ما 4 تا خواهر بدین
3 تا از برادرها موافق هستن الان پسر برادر بزرگم که فوت شده بعد توافق مدعی زمین ما خواهرها شد و میگه منم از این زمین ارث میبرم در حالی که ما از خونه و زمین وقفی گذشتیم
1 _ آیا ما دخترها از زمین وقفی ارث میبریم
2_ آیا ادعای برادرادم درسته و از ما خسارت این 10 سال رو هم میخواد در صورتی که 8سال این زمین دست برادرم که وصی بود قرار داشت

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. غلط است. دختر هم مانند پسر از تمام اموال متوفی ارث می برد. وقفی و غیر وقفی ندارد.
برای پاسخ به باقی سوالات در در اینجا نمی گنجد حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید