مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کارگر در کارگاهی که اعتبار بیمه حوادث ان یک ماه است که تمام شده

باسلام
اینجانب در یک کارگاه به مدت 12روز مشغول به کار بودم و در روز دوازدهم به دلیل ایمن نبودن دمپایی پام سُر خورد و با سر خوردم زمین و بالای ابروم 12تا بخیه برداشته
حالا کارفرما میگه یک ماه از اعتبار بیمه حوادثم گذشته و بیمه قبول نمیکنه که دیه و هزینه ی من رو متقبل بشه
ممنون میشم راهی جلوی پام بزارید

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بستگی به میزان تقصیر خودتان و کارفرما دارد.اگر از نظر بازرس کار ،کارفرما هم مقصر باشد به نسبت میزان تقصیر باید دیه پرداخت نماید.