مشاوره حقوقی رایگان - حوادث کار

سلام. کم جوش کارم ولی با جرثقیل سقفی برا جا به جایی میز کار استفاده کردم در اصل وزنه تعادل جرثقیل بود که به جای میز کار به مدت چند روز استفاده گردیم درون گارگاه و به خواسته جوش کار قصد جابجا یشو داشتم و دستم ببین میز و یه فلز دیگه مند آیا مقصر م؟،دستکش دستم بود یه بند از انگشت چهارم خورد شد و پارگی تاندوم، کارگر پیمانکار م بیمه تامین اجتماعی رو پیمانکار ولی حوادث خوده شرکت بعد از حادثه انجام دادن، کلاس ایمنیم قبل از شروع کار برامون نذاشتن(روز 15 کارم بخاطر کار بیست روزه آسیب دیدم) ولی فکر کنم یه چیز ی انگشت زدم روزی که رفته بودم واسه گزارش حادثه، مدارک پزشکی بنده نیز به بهانه جا موندن توهی ماشین و برادر پیمانکار روز بعد از حادثه با خودش و بعد چهارده روز فقط عکس رادیولوژی به دست رسوند (میتونم ثابت کنم پیامگاه هست )، گزارش حادثه با تلاش خودم نوشته شد
، (پیمانگار شرگتی به نامش ثبت نیست فقط اسم پیمانکار ی..... داره) ممنون میشم که راهنمایی کنید چکار کنم

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام این مورد را معمولاً کارشناسان دادگستری به صورت درصدی تعیین میکنن و به احتمال قوی درصد تقصیر پیمانکار بالای 70 درصد خواهد شد