مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم غیر قانونی

با عرض سلام اگر در دعوی الزام به تنظیم سند رسمی ملک و اثبات عقد بیع و ایفای تعهد مالی خواهان پرونده در جلسه دادرسی در حضور قاضی کلیه دعاوی خود را مسترد کند ایا دادگاه مجاز است طرفین پرونده را با استناد به بند ب ماده 184 قانون ایین دادرسی مدنی به صلح سازش دعوت نماید و گزارش اصلاحی تنظیم کند ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به مفهوم ماده 186و189ق.آ.د.م.خواهان چنانچه بعدازاسترداددعوا,درخواست سازش نماید,چنین سازشی قانونی ولازم الاجراست واگرچنین درخواستی راننموده ودادگاه خودسرانه اقدام به سازش وگزارش اصلاحی نموده,چنین سازشی اثرقانونی ندارد وقابل ابطال می باشد.