مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح و سازش

با سلام پرونده از شورای حل اختلاف گرفتم و پیش دادستان دادم و گفت چند روز دیگر تعیین شعبه میشه و sms میاد الان 2 هفته گذشته خبری نشده احتمال پرونده گم بشود و دادستان بگه من نگرفتم چون ازش رسید نگرفتم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر پرونده گم نخواهد شد . دیر نشده منتظر بمانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بخاطر تراکم پرونده ها کمی زمان بر است علی ایحال حضوری پیگیر شوید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

لزومی به این کار نبوده که رسید بگیرین و مفقود نمیشه ولی به صورت حضوری پیگیری کنین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بخاطر تراکم پرونده ها برخی موارد طول می کشد می توانید حضوری پیگیر باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما با ارایه کد رهگیری حضورا پیگیری کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام رسید نیاز نیست و اصولا هم نمی دهند به جهت کثرت پرونده ها است نگران نباشید حضوری پیگیر شوید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

دوست عزیز رسیدنگران نباشید و منتظر اتفاقا منفی نباشید اصولا نمیدن. حضوری پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

کدرهگیری پرونده را پیگیری کنید در اصل شورای حل اختلاف نباید پرونده را به شما میداد و تخلف کرده

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام بهتر حضورا پیگیر باشید