مشاوره حقوقی رایگان - روال دادگاه

سلام بابت تخریب و بردن مصالح از زمینم شکایت کردم و شکایت کیفری بود برا سازش به حل اختلاف ارسال شد که جلسه دوم حل اختلاف به علت فشارهای اعضا حل اختلاف و کسانی که شکایت کرده بودم مجبور شدم سازش کنم و از سازش خود پشیمان هستم چون بدون دلیل مصالح بر نمی گرده و طرفین چون با شورا آشنا بودند شکایتم رو که بعد 10 سال به نتیجه می رسه و همش باید بیای دادگاه بری و غیره منو متقاعد کردند ولی آبان خیلی ناراحت هستم آیا به سازش حل اختلاف می توانم اعتراض کنم و روند اداری به چه گونه هستش لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
سوال ابهام دارد و کامل نیست
اگر گزارش اصلاحی صادر شده است قطعی است مگر تحت شرایطی قابل ابطال باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سازش تحت گزارش اصلاحی قطعی است . ممکن است تحت شرایط خاص امکان ابطال را داشته باشد . بهتر است در محل خود با وکیل دادگستری حضوری مشاوره نمایید .

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
اگه رضایت دادید دیگه نمی تونید شکایت کنید.
نسبت به رضایت هم نمی تونید اعتراض بزنید چون در صحت عقل و بدون اجبار و اکراه و با میل درونی خودتون صورتجلسه رو امضاء زدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید مفاد سازش نامه بررسی گردد

با شرایط خاصی امکان اقامه دوباره شکوائیه وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال مبهم می‌باشد از خدمات مشاوره سایت می‌توانید استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شخصی که رضایت داده رضایتش معتبر است و قابل برگشت نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادگاه با توجه به ادله شما رسیدگی خواهد کرد