مشاوره حقوقی رایگان - ملکی و ثبت

حد غربی ملک ما به شاهجوی عمومی تعریف شده ولی حد شرقی همسایه ما در مجاورت ملک ما و پی به پی ملک ما تعریف شده و با استعلام از اداره ثبت متوجه شدیم که بعد از تفکیک و گرفتن سند شاهجوی بدون خرید و فروش به سندشون اضافه شده و با این کار دسترسی ملک ما به خیابان رو مسدود کردن راه حقوقی این مساله چیست و چه دادخواستی باید داده شود و آیا در این موضوع ما ذی النفع هستیم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر در ملک مورد نظر برای شما حقی از جمله عبور و مرور وجود داشته است و حق شما ضایع و نادیده گرفته شده است می توانید به استناد همین حق ارتفاق، دادخواست ابطال سند را بدهید