مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق مواد مخدر

با سلام و عرض ادب
در سال 93 و از طریق پلیس راهور متوجه وجود پلاک خودرویی بنام خودم شدم که در سال 89 شخصی با جعل و سوء استفاده از مدارک سجلی بنده اقدام به خرید یک دستگاه ال90 از نمایندگی ایران خودرو و سپس فروش به شخص ثالث شدم. بلافاصله از متهم به دلیل جعل و سوء استفاده از مدارک سجلی و تحصیل مال از طریق نامشروع به دادگاه شکایت کردم که متاسفانه علی الرغم وجود مدارک و شواهد و ادله کافی قاضی حکم قرار منع تعقیب متهم صادر کرد که به دلیل عدم برخورداری از وکیل و زندگی در روستای دور افتاده در فرجه قانونی در جریان حکم صادره قرار نگرفتم. اینک با مسدود شدن حساب بانکی و پیگیری متوجه شدم که خودرو مذکور به دلیل حمل مواد مخدر توقیف و مصادره شده و برای بنده به عنوان صاحب پلاک حکم جلب صادر شده است. لطفا بفرمایید برای تبرئه خود چه اقدام قانونی انجام بدهم. با آروزی توفيق

پاسخ ها :

توقیف خودرو قاچاق مواد مخدر حکم جلب صاحب پلاک خودرو پلاک خودرو توقیف خودرو خودرو حمل مواد مخدر خودرو مواد مخدر