مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به تعویض پلاک

سلام، من چند ماه پیش ماشینمو قسطی فروختم، طرف قرار شد 20 میلیون بده الباقی ماهی 2 میلیون تا 28 میلیون، روز اول 17 میلیون داد قرار شد 3 میلیون فردا اون روز بده ولی رفت طرف و نه شماره مارو جواب داد و نه آدرسی که داده بود درست بود، منم اقدام به توقیف پلاک کردمو ماشین رفته پارکینگ، الان که رفتم ماشینمو بگیرم طرف که ماشین منو خریده هم اومده و راهنمایی رانندگی میگه برای دادن اجازه ترخیص ماشین باید به نام خریدار داخل پارکینگ تعویض پلاک بشه هرچی میگم این پول منو نداده اگه تعویض پلاک به نامش بکنم دیگه اصلا نمیده، بیان پولی که داده بهش برگردونم معامله فسخ ماشینمو خودم بر دارم میگن نه فقط باید به نام اون تعویض پلاک بشه دارم بیچاره میشم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام دوست عزیز دادخواست مطالبه ثمن و دستور موقت توقیف خودرو را مطرح نمایید