مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

سلام وقت بخیر
به طور خلاصه خدمتتون عرض کنم سال 93 صندوق خانگی پیش دوستم شرکت کردم بعد 9 ماه انصراف دادم که قضیه انصراف طولانیه اما علت اصلی انصراف خود ایشون بودن. به گفته خودشون مبلغ رو که داده بودم رو پس میدن تا به امروز که سال 99 هستیم هیچ مبلغی به من پرداخت نکردن فقط یه شماره تلفن دارم که در لیست رد هستم و هیچ آدرسی ندارم تا پارسال جواب پیام میداد الان دیگه جواب هم نمیده. سوالم این بود میشه لطف کنید راهنمایی کنید با توجه به اینکه من فقط پیاماهای که بینمون رد و بدل شده رو دارم میشه ازش شکایت کنم؟ و اگه میشه به چه روشی. ممنونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید از طریق دادگاه دادخواست مطالبه وجه بدید . البته کیفری هم میتونید شکایت کنید .