مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در میدان

سلام در میدان در حالی که در منتهاالیه سمت راست بودم بطرف خیابان مورد نظرم منحرف شده بودم برای خروج از میدان یک ماشین بسرعت از دست راست من از پشت سر امد و با خودرو من برخورد کرد و رفت در حالی که او تصمیم به ورود به خیابان مورد نظر من را نداشت و میخواست از خیابان بعدی میدان خارج شود و نحوه برخورد به صورتی بود که گلگیر گوشه سپر سمت راست خودرو من به قسمت درب عقب و تا انتهای خودرو او برخورد کرد و گوشه گلگیر چراغ من صدمه دید و درب عقب به طرف انتهای خودرو او ، میخواستم بدانم با توجه به فرار او آیا مقصر کیست و آیا شکایت بکنم یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.