مشاوره حقوقی رایگان - چه زمانی باید دادخواست اعسار کنم تا مورد قبول دادگاه قرار گیرد؟

سلام. بنده به مبلغ 4600000 تومان به شاکیم بابت بدهی دیه توسط حکم دادگاه بدهکار شدم در مرحله تجدیدنظرخواهی هستم باتوجه به اینکه هیچ گونه درآمد و پولی ندارم ماندم اعتراض به مبلغ دیه کنم یا اینکه دادخواست اعسار کنم اصلا چه زمانی باید دادخواست اعسار بدم تا دادگاه قبول کنه؟یعنی قبل از قطعی شدن حکم دادگاه دادخواست اعسار بدم یا بعد از قطعی و لازم الاجرا شدن حکم دادگاه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام باید محکومیت شما قطعی شود و بعد دادخواست بدهید و با انصراف از تجدیدنظرخواهی نیز رای قطعی می شود