مشاوره حقوقی رایگان - وكالت بلاعزل كارى و فروش به پيش خريدار، نسبت به دو درصد مشاع از پلاک ثبتى كل ملک، تحويل هم محسوب است؟

عرض ادب و احترام، مالك ملكى كلنگى، اقدام به ساخت و ساز ملكش در ٦طبقه ميكند، پنج طبقه را كه تقريبا تكميل كرده، ميفروشد اما هنوز تحويل نداده، در همين زمان طبقه ٦ را كه چون پول نداشته بسازد، پيش فروش مى كند و مبايعه نامه مى نويسد و وكالت بلاعزل فروش و انجام امور ادارى و نظارت بر ساخت را نسبت به يک دانگ پلاک ثبتى كل ملک به پيش خريدار ميدهد. پيش خريدار تمام تعهداتش و پولها را به موقع انجام ميدهد، پيش فروشنده نه به موقع تحويل ميدهد و نه محضر ميرود، پيش خريدار به دادگاه ميرود و حكم مى گيرد، حالا پيش فروشنده در تجديدنظر لايحه داده كه پيش خريدار وكالت داشته و ميتونسته خودش كار تكميل و تحويل و پايانكار و … را خودش انجام بده پس وجه التزام به دليل عدم تكميل و تحويل بهش تعلق نميگيره و خواسته راى نقض بشه. در دادگاه اولى هم فقط گفته بوده وكالت داشته اما راجع بهش حرفى توى دادگاه نزده، اما حالا در تجديدنظر فقط به اين وكالت استناد كرده و گفته خريدار خودش مى تونسته اين كارها رو بكنه و چون نكرده حق وجه التزام تاخير در تكميل و تحويل هم نداره. آيا حرفش درسته و قانونيه؟ خيلى ممنونم از راهنماييتون و وقتى كه مى گذاريد. براتون موفقيت و پيشرفت در شغلتون رو آرزو مى كنم.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد پیش فروش فی مابین دارد و برای اینکه جواب و مشاوره درستی بگیرید نیاز به قرارداد هست و بهتره که حضوری با یک وکیل دادگستری مشورت نمایید