مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوج

با سلام من همسرم بیکار بود الان به خاطر ماهی یک میلیون زن و بچه رو ول کرده رفته شهر خودش همه سختی ها رو روی دوش من گذاشته با دوتا بچه پنج و دو ساله میگه دیگه برنمی‌گردم زندگی کنم فقط ماهی یک بار میام سر میزنم من دوست ندارم اینجوری زندگی کنم همه کارها روی دوش من افتاده ایشون خودشو داده راحتی منو ول کرده به بهانه کار من به خاطر بچه هام نمی‌خوام جدا بشم آیا راه قانونی هست که بتونیم از طریق قانون مجبورش کنم که برگرده سر زندگیش ممنون میشم راهنمایی کنید و یک سوال دیگه هم دارم زن می‌تونه مهریشو ببخشه به جاش حضانت دایم فرزندانش رو بگیره ؟

پاسخ ها :

ترک منزل توسط زوج بخشش مهریه در مقابل حضانت فرزند ترک منزل بخشش مهریه مهریه حضانت