مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه ملک

باسلام
مرحوم پدرم با یه نفر شریک بوده واسه ساخت ساختمان، سال 91 پدرم فوت شد، ساختمان در مرحله نقاشی بود، بعد از پدرم شریکمون با حرف و قول و وعده هی اومد ازمون امضا گرفت بعدم تقسیم نامه ای نوشتن همه امضا کردن من نکردم، تا بعد از چند ماه کلی قول و وعده داد خرم کرد امضا رو گرفت، حالا من چجور میتونم تقسیم نامه رو باطل کنم؟؟ آخه بعد از فوت پدرم تمام حسابها الکی و ساختگی هست، نه فاکتور نه رسید هیچی هم ندارن، هنوز سندها صادر نشده، اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام.ببخشید منظور از مدارک چه چیزایی هست؟؟؟مدارکی که من دارم فقط رسیدهای پول های پرداخت شده و رسیدهای خریدایی که انجام دادم.مدارکی دیگه نیست