مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام وقت بخیر ... اگر فردی در 8سال گذشته فقط یکبار به جرم مصرف مواد دستگیر شده باشد و در پرونده برایش نوشته باشند مصرف و خرده فروش که خرده فروش را به ناحق کلانتری زده باشد یکبار هم برای مورد طلاق وقتی سوء پیشینه گرفته سابقه موجود بود ... آیا این سابقه با مرور زمان و اینکه کلا زندگی فرد عوض شده پاک می شود یا راهی برای حذف آن در قانون است ؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طبق قانون در جرایم تعزیری مراتب محکومیت در پیشینه کیفری درج می شود ولی در گواهی های صادره از مراجع ذی ربط منعکس نمی گردد