مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ملاقات _ معرف برادر بزرگه اونم روانشناس

سلام من و برادرم دوقلوی آسیب دیده اجتماعی سن 38 برادر دوقلوم از رفتار خانواده و کلام خانواده و ... بسیار هر شب سر شکسته بود تا یه روز نمیاد فردا یکی میارش میگه لباسش رو تو تنش پاره کرد تو بیابان چون من خیلی بهش میگفتم باید تحمل کنیم اگه کاری بر خلاف میل شون انجام بدی کمپ حبس و بستن در کمپ خیلی در کمپ ها کتک خوردیم از آنجا که فرایند کمپ برا ترک فرد معتاد باید بر اختیار خودش باشد بنابراین به صورت اجباری و بعد از 7 الی 8 روز گفته از کمپ غیر مجاز منو ببر به معرفش به کمپ مجوز دار بهزیستی و هر کاری کردم و گفتم به برادرم آنها مرا الان 20 روز چندین بار بهم گفتن تو زدی گفتم و بردنم و نبودم واسه یه مشکوک میخوابونت تو کمپ دیگه کارو مال میره باز شروع کن از اول تا دیروز رفتم آزمایش و باز اعلام کردن من مصرف نکردم درست حدس میزنن از لحاظ روحی و جسمی دارم آب میشم چندین بار خواستم شبانه بریزم تو کمپ و تنهایی درش بیارم ولی گفتن نه این رفتاری که اونها منتظرند از صبح پنج شنبه مرخصی گرفتم از قاضی کشیک صبح و عصر و شب رفتم و به خانوادم گفتم من دیگه به آخر راه رسیدم و تا به شما ها یکی نگه بابا این روش ها ی درمانی که برادر روانشناس میده والا اشتباه باعثش اینکه طرف میره با مدرک هنرمندی اونم 5 در یک سال و دانشجو رشته کاردانی بعد بره مصرف کنه و همون پس فردا نمیدونم ندیمش بپرسم بره تو بیابان خودش رو بزنه و دیوانه بشه بهم بگید چکار کنم و چگونه مطرح کنم چون رفتم به قاضی گفتم میخوام کمک کنی و ..‌ گفت شنبه بیا دادیاری جوان بود ولی بسیار عاقل و مودب ولی قبلی ها نه بسیار با من بد برخورد می کردند من میگفتم اونا میگفت برو برون باست میگفتم مگه تو نه الان واسه فاصله ی اجتماعی میگی برو بیرون بعد من میگم برادرم رو ببریم کمپ مجاز تا سیسم ایمنی بدنش کم میشه کرونا آماده ی ورود لطفا کمکم کن میگه راحت برو میگه میتونم بزنم فقود شده میگم یعنی دروغ بگویم من خو میدونم کجاست میگه خوب برو پیشش ... در آخر هم بهش گفتم آنگونه که با من برخورد میکنی یک روزی با تو همانگونه رفتار میشود بهش بر خورد و گفت سرباز آقا رد تا درب بیرون از دادگاه راهنمایی کن بهش گفتم پس خودت هم میدونی چقدر بد برخورد کردی خدارو شکر ولی شب رفتم و واقعا محترم بود و گفت بیا شعبه .. دادیار حال میخوام بگم طی این سالها هرکسی اومده کمپ زده اونم غیر مجاز و مداخله بدون دانش رو برای نگه داشتن معتاد میگیرند و ... آیا دکتر روانشناس میاد تو این وضعیت بد کرونا برادر خودش رو ببره کمپ غیر مجاز بعد میگه خودش گفته میگم 10 روز بعد بهت نگفته منو ببر گفت چرا ترسیدم از دستم فرار کنه گفتم والا تو بلد نیستی کسی رو از یه کمپ به یه کمپ انتقال بدی میگم چرا به منو نمیزاری میگه تو نابودش کردی میدونستی به ما نگفتی منم راست میگه نابودی تا الان مصرف نکردم اعتبارم همینه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال خود را خلاصه و اصل سوال را مطرح کنید