مشاوره حقوقی رایگان - کمپ غیر مجاز بدون تایید زن

سلام ؛ نامزم رو بعد از دو روز بی خبر بودن از ایشان پیگیری های که از خونواده اش کردم و جواب درستی بهم ندادن متوجه شدم بردن دریکی از باغ های شهریار که به صورت غیر قانونی کمپ میباشد و در باغ های شهریار هست الانم ن میزارن ببینمش ن باهاش تلفنی حرف بزنم در صورتی که میدونم همسرم چیزی مصرف نمیکنه و خونواده اش برگه های امضا کردن و من نمیدونم چ برگه های هست راهکار قانونی چیه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مراجع انتظامی گزارش دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر عقد کرده هستید می توانید از مدیر کمپ و پدر و مادرش شکایت کنید به دادسرا به اتهام بازداشت بدون حکم قضایی