مشاوره حقوقی رایگان - فروش جنس چکی با فاکتور به هویت و آدرس جعلی و اشتباه

من به شخصی جنس فروختم به صورت چکی ولی بعد متوجه شدم اسم و آدرسی که به من گفته و در فاکتور قید شده جعلی و اشتباه است، و ایشان جنس بنده را برده و به مصالح فروش دیگری فروخته ، آیا می توانم از مصالح فروش به عنوان مال خری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فروش جنس چکی چک آدرس جعلی در فاکتور مالخری