مشاوره حقوقی رایگان - قوانین کمپ ترک اعتیاد

سلام. برادرم با همسرش یک ساله که دعوا میکنن و قصد جدایی دارن. چهار ماه هم هست که جدا زندگی میکنن. توی این مدت چندین بار خونواده خانومش با بهانه های مختلف مزاحمش شدن و اقدام به فحاشی و تهدید و سنگ پراکنی و کتک کاری کردن و خونه برادرم رو با سنگ تخریب میکردن. نزدیک به یک ماه پیش ادعای اعتیاد شوهرش رو کرده و شکایت کرده و بردنش به کمپ. و اجازه ملاقات یا تماس رو به کسی نمیدهند. در حال حاضر هم میگن هزینه بستری رو بدین وگرنه یک ماه دیگه میمونه یا به زندان می‌ره. لطفاً راهنمایی کنین قوانین این مدل شکایت چطوره و ما باید چیکار کنیم؟ متشکرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر برادرتون واقعا معتاد نبوده به جرم حبس غیرقانونی از موسسه شکایت کنید وگرنه اگر معتاد باشه که هزینه ها بایستی جبران بشه مگر از بهزیستی نامه ببرین