مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از شوهر

سلام
دو پسر دارم و حدود سه سال پیش از شوهرم که معتاد بود جدا شدم
میخواهم حضانت فرزندانم را از وی بگیرم
او به مسائل و نیاز های بچه ها بی توجه است و آینده ی روحی و روانی و تربیتی آنها در خطر است
لطفا مرا برای مراحل شکایت و سلب حضانت راهنمایی کنید و نیز میخواهم از تمام هزینه هایی که باید انجام دهم. مطلع شوم

با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید به دلیل عدم صلاحیت حضانت فرزندان را بگیرید ولی باید بتوانید عدم صلاحیت شوهر سابقتان را ثابت نمایید هزینه دادرسی غیر مالی است بین 100 تا 200 تومان متغیر خواهد بود در قسمت وکیل می خواهم درخواستتان را ثبت کنید حق الوکاله را اعلام خواهند کرد