مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قطعه ای زمین

سلام علیکم حدود ده سال پیش یک قعطه زمین 500متری زمین خریدم با قولنامه دستی و کروکی و حالا نزدیک به سه سال هست که مشخص شده بلواری میخواد از کنار زمین من رد بشه و نزدیک 100متر مربع از زمین من جزو پیادو رو میشه ولی حالا صاحب زمین ادعا میکنه من زمین رو کامل به شما نمیدم و یک قطعه دویست متری به شما میدم و بقیه اش رو بین بقیه خریدار ها زمینش تقسیم میکنم و من شنیدیم چون من اون زمان زمین رو به نرخ مسکونی خریدم و حالا معادل سازی بکنن آیا این درسته آیا با روشی میشه ما تمام زمین رو پس بگیریم .
خواهش میکنم سریع جواب سوال رو بدید و راه حلی جلو ما بگذارید .

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

بستگی به مفاد قرارداد شما داره