مشاوره حقوقی رایگان - ایا حکم تعلیق میشود

سلام یکی از اشناهای ما با یکی از دوستاش دو سال پیش دو تا موتور سرقت کردند و فروختند براشون اتهام سرقت و فروش مال غیر زدن حالا یه دادنامه براشون اومده براشون حکم بریدن دو سال حبس و 74 ضربه شلاق . رضایت شاکی ها را گرفتند اتهام فروش مال غیر هم برائت خورده سوء سابقه هم ندارند و اینکه یجورایی هم خود معرف بودند. در ضمن دادگاهی که براشون تشکیل شده مثل اینکه نرفتند و حکم صادر شده. میخاستم ببینم تو تجدید نظر خواهی ایا حکم حبس امکان داره تعلیق بشه و یا تبدیل ب جریمه بشه یا خیر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر دفاع موثری انجام بدهند امکانپذیر است.

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

اگر شاکی رضایت خود را کتبا در دادگاه یا محضر اعلام کرده باشه و روی پرونده باشه، همه چیز منتفی خواهد شد.