مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام.
من دچار کمر درد و بیرون زدگی دیسک خفیف تا متوسط هستم . و حین انجام کار دچار فتق شکم شدم و جراحی کردم و مدارکش موجود هست و الان 4 یا 5 سالی هست دچار اختلال افسردگی شدید MDD هستم و دوبار هم به مدت هربار تقریبا 10 روز بستری شده ام و عدم پاسخ دهی به درمان برام نوشتن.
بنده کارمند خدماتی اداره علوم پزشکی هستم. بنظرتون از کارافتادگی شامل حال من میشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تشخیص و تعیین مصادیق از کار افتادگی در تخصص پزشکان و کمیسیون های پزشکی است