مشاوره حقوقی رایگان - خودرو رنگ دار

با سلام پنج ماه پیش خودرویی خریدم که گفتن فقط گلگیر جلو به اندازه کف دست رنگ داره ولی حالا که خودم میخوام بفروشمش بردنش کارشناسی دوتا در و کاپوت و کل گلگیر رنگه خیلی ضرر میکنم نمیدونم میشه شکایت کنم لطفا راهنماییم کنید. ضمن اینکه تو قولنامه چیزی ذکر نشده ولی یه شاهد دارم که با این شرایط خریدمش. میترسم شکایت کنم هزینه شکایت رو هم از جیبم بدم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام یکی از خیارات برای فسخ قراردادها و معاملات خیار عیب است اگر در قولنامه خیارات را از خود سلب نکرده اید و ماشین به شرط بی رنگ بودن و یا رنگ جزئی به شما فروخته شده است می توانید ابتدا با اظهارنامه و سپس با دادخواست معامله را فسخ و پولتان را بگیرید و یا با قیمت جدید تراضی نمایید همه اینها در صورتی است که بتوانید ثابت کنید