مشاوره حقوقی رایگان - درمورد رفع توقیف ماشین

بنده ماشین شرایطی خریده بودم ومن تمام استعلام های مدارک های ماشین را گرفته بوددم مشکلی نداشت ولی بعد از مدتی پلیس بزرگ جلوی ماشین را گرفت و گفت حکم توقیف داره ماشین باید بره پارکینگ و فروشنده به من اطلاع نداده بود لطفا برای شکایت راهنمای کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا بررسی کنید علت توقیف چه بوده و اگر بابت بدهی فروشنده بوده و اگر مدرکی دال بر اینکه ماشین را خریداری کرده اید دارید با استناد به آن به توقیف اعتراض کنید