مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ضرر و زیان شرکت و سفته کارگر

سلام وقت بخیر، من تو یه شرکت کار میکردم و پستم مسئول بخش دکوراسیون بود، علاوه بر حقوق ثابت درصد از پروژ هم باید میگرفتم، شرکت یه مشتری داشت که دوست خودم بود و ازم خواست که کار دکوراسیون خونش رو خودم انجام بدم زیر نظر شرکت نباشه، من هم انجام دادم و شرکت متوجه شد، مسئولین شرکت چون میدونستن من نیاز به پول دارم، با وعده دادن وام از من سفته گرفتن و یک برگه که من امضا کردم ازشون پول گرفتم، ولی هیچ پولی به من ندادن حتی حقوق و مزایا و درصد های من رو ندادن
علاوه بر این الان ادعا میکنن من باید 28 میلیون بهشون بدم، بخاطر اینکه تو بعضی از پروژ ها پول بیشتر به نصاب ها دادن و میگن تو بعضی پروژه ها ضرر کردیم، میخوام بدونم الان نسبت به اون سفته و این ادعاشون چطور از خودم دفاع کنم، و چطور پول هایی که ازشون میخوام بگیر،مرسی

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مرسوم است وقتی برای یک شرکت کار می کنید نباید به صورت شخصی کار موازی با همان شرکت انجام بدهید چون این کار اخلاقی نیست--------------- در مورد سفته ها با توجه به توضیحاتی که دادید اگر کار به دادگاه بکشد به احتمال 90 درصد محکوم خواهید شد.--------------- در مورد ادعای 28 میلیون تومان کارفرما ایشان باید ورود ضرر و ارتباط این ضرر به شما را اثبات نماید--------------- دریافت مطالبات شما از ایشان باید بر اساس مدارک و قرارداد باشد------------- توصیه می شود با ایشان مذاکره و به صورت مسالمت آمز موضوع را حل نمایید.