مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد درب به کوچه فرعی

با سلام
خانه ای دارم در یکی از روستاها که درب ورودی حیاط خانه ام در کوچه ای است که 5 متر با خیابان اصلی فاصله دارد و در این فضا اقدام به کاشت گل و ایجاد فضای سبز نموده ام که همسایه ی من که از پشت خانه با دیوار به کوچه متصل است چندی پیش اقدام به قطع گل و فضای سبز نموده است و بنده شکایت کردم و به درخاست دادگاه متشاکی در حضور شورا و دهیاری تعهد داده است که دیگر ایجاد مزاحمت نکند و برگ تعهد نیز در پرونده بایگانی شده و بنده نیز از آن شکایت به دلیل اخذ تعهد صرف نظر نموده ام اما پس از آن دوباره همسایه مانع استفاده بنده ازین کوچه شده و با ادعای این که میخام در کوچه درب باز نمایم و من نیز در این کوچه حق دارم برای بنده ایجاد مزاحمت مینماید، آیا با وجود این که خانه ای او به سمت خیابان اصلی دارای درب میباشد و هدف او از ایجاد درب به سمت کوچه و نزدیک درب حیاط من صرفا ایجاد مزاحمت و به کرسی نشاندن حرفش می باشد آیا بنده میتوانم از طریق قانون مانع کار او شوم؟ با توجه به این که یک بار برای مزاحمت تعهد داده است میتوان موضوع مزاحمت را در مورد کارش بیان نمود؟ ایا وی چنین حقی را دارد که بی دلیل اقدام به ایجاد درب ان هم پشت خانه رو به کوچه ی بن بست نماید؟ ضمنا نانبرده دارای چندین مورد سابقه کیفری و زندان میباشد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام در صورتیکه زمین جلو منزل شما متعلق به خودتان باشد ومالکیت آن مال شما باشد بله میتوانید تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت کنید