مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشين

من يه ماشينی رو فروختم كه غير قابل انتقال هست تا برج 10 چک داره ازين ثبت نامی های ايران خودرو هست. و به خود بنگاه فروختم و قولنامه يک برگی دارم و بنگاه هم در قبال چكها 2 روز زودتر به من چک داده متاسفانه چكش پاس نشد و به تاريخ روز برگشت كردم . از طرفي اون ماشين رو فروخته به شخصي و كل مبلغ رو دريافت كرده و طرف دزد بوده و پليس اگاهي در حين سرقت گرفتنش و ماشين پارکينگ هست . چون ماشين بنام پدر دزده هست با قولنامه خودش ماشينو از توقيف در اورده ولي من مالك بايد برم و ماشين و بگيرم . حالا من چيكار كنم چون من ماشينو نميخواستم كه به دزد بفروشم و حالا بنگاه اينكارو كرده و ميترسم ماشينو بگيرم و دوباره بهش بدم چون خانوادگي دزد و خلافند با پلاك من ممكنه دوباره خلاف كنند . از طرفي با توجه به اينكه چك بنگاه طبق قولنامه من پاس نشده ميتونم فسخ كنم . از طرفي ماشين گلوله خورده و ارزش كم شده و از طرفي بنگاه چون ترسيده كه من فسخ كنم طبق قولنامه كه ذكر شده اگه چك پاس نشه فسخه معامله به من خيلي فشار مياره برو چك رو پاس كن .. بهترين راه چيه واسه من لطف كنيد كمكم كنيد ..

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام چند راه پیش روی شما هست در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.