مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه زودتر از موعد

با سلام
من یک باب مغازه با قرارداد یک ساله اجاره کردم ولی بعد از گذشت 9 ماه قصد تخلیه ملک رو دارم.
به صاحب ملک اعلام کردم که طبق قانون یک ماه اجاره اضافه از من دریافت کنه و پول پیش من رو پس بده تا بتونم جای دیگه ای رو اجاره کنم.
اما صاحب ملک با وجود تخلیه ملک و کم کردن یک ماه اجاره اضافه از پول پیش، حاضر به برگرداندن بقیه پول پیش نیست و میگه حالا پول ندارم.
مگر در صورت فسخ قرارداد از طرف مستاحر، موجر نباید بعد از کم کردن یک ماه اجاره، بقیه پول پیش رو همون موقع پس بده؟
اگه لطف کنید و راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر فرمایشتان وفق قانون نیست ساخته و پرداخته اذهان مردم عادی است که قانون را نمی دانند . میتواند در پایان مدت اجاره پول پیشتان را با کسر تمام اجاره های مانده پس بدهد مگر در صورت وجود توافق صریح دیگر در متن اجاره نامه