مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مطالبه خسارت وارده به ملک و جریمه دیرکرد

سلام مستاجرم گفته یک ماه دیرتر ملک را تخلیه می کند. صورت جلسه تحویل ملک ابتدای قرارداد هم دارم. اگر شکایت نکنم و موقع تخلیه برای جریمه دیرکرد و خسارت احتمالی به توافق نرسم چه کاری می توانم بکنم؟ آیا در آن زمان امکان شکایت هست؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

موافق تمديد يك ماهه نيستيد؟
با توجه به شرايط كرونا ، احتمال پذيرش در خواست او وجو د داره و اينكه دادگاه به در خواست خسارت تاخير سما توجهي نكند