مشاوره حقوقی رایگان - اس ام اس امنیت اخلاقی

با عرض سلام
من ماشینم را با برادرم تعویض کردم یک سالی می شود امروز یک پیامک از پلیس امنیت اخلاقی با متن زیر برای من آمد
مالک محترم خودرو ... در خودرو شما در فلان آدرس جرم کشف حجاب صورت گرفته است. لذا ضمن اطتار مبنی بر عدم تکرار ابلاغ می گردد با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی حداکثر ظرف مدت 10 روز از ساعت 8 الی 14 برای رسیدگی به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت و یا به نزدیک ترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید.
من باید چه کار انجام دهم ؟ آیا این مورد پرونده ای برای من میشود ؟

پاسخ ها :

پیامک کشف حجاب پلیس امنیت اخلاقی پیامک پلیس امنیت اخلاقی پیامک کشف حجاب در خودرو پلیس امنیت اخلاقی کشف حجاب سوء پیشینه خودرو