مشاوره حقوقی رایگان - امتناع مدیر عامل تعاونی مسکن از دادن پول انصرافیها

با سلام امتناع مدیر عامل تعاونی مسکن از پس دادن وجه انصرافیها میگوید تعاونی پول ندارد بروید شکایت کنید.

پاسخ ها :

سحر رحیمی

سرکار خانم سحر رحیمی :

با سلام. قانونا حق مراجعه به مراجع قانونی وجود دارد بشرطی که در اساسنانه و یا شرکتنانه شرکت اسمی از سپردن اختلافات به داور نباشد و در صورت عدم توانایی پرداخت شرکت ورشکسته اعلام و تمامی دارایی باقی مانده به نسبت طلب هرکس تقسیم میشود. روز بخیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
جهت مطالبه به داوری اتاق تعاون دادخواست بدهید ...