مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال شخص محجور

با سلام و ادب.
ببخشید کسی که سرطان مغز و ریه دارد و بخاطر همین بیماری مقداری از حافظه خود را از دست داده؛ حتی بعضی از اوقات کلماتی به زبان می آورد که نشانه فراموشی و کار نکردن حافظه هست.
آیا ایشان با این وضع میتواند اموال خود را در قالب قولنامه به افراد دیگر انتقال دهد یا نه؟
تشکر از همکاری و راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قاعده عرفی و قانونی این است که این شخص سالم محسوب می شود تا زمانی که از طریق دادگاه حکم حجر ایشان را دریافت نمایید. اگر هنوز انتقال ها انجام نشده و برخی از افراد ذی نفع ناراضی هستند باید حکم حجر بگیرند. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.