مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام خسته نباشید. چند تا مشکل دارم میخاستم ببینم چند درصد و چقدر دیه بهم تعلق میگیره؟
1- شکستگی بینی داشتم.
2- دو تا چاک کوچیک زیر زبان داشتم.
3- عفونت مغز بدون شکستگی جمجمه و 4 روز تو ای سی یو و بی هوش بودم.
4 - دکتر سه ماه استراحت پزشکی برام نوشت.
ممنون میشم به سوالم جواب بدین من زیاد تو کارهای دولتی سر در نمیارم اگه کمتر برام دیه بریدن چه کنم؟ توی پزشک قانونی بهم گفتن اینجا کارات مقطوع هست و فرستادنم پاسگاه با یه نامه اینجا هم بهم گفتن منتظر پیام از طرف دادگاه باش. چقدر دیگه دیه به دستم میرسه؟ اخه الان شش ماه گذشته؛ منم نیازمند پول واسه اونایی که کمکم کردن سر پا بشم و خودمم واسه بینی ام باید برم دکتر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین میزان آسیب و میزان دیه امری کارشناسی و در حیطه دانش پزشکی قانونی است