مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت افت قیمت

بنده در تاریخ 99/3/11 با خودرو خود بعلت سرعت چپ کردم و در حین واژگونی به یک خودروی 206 برخورد کرده ام .بعد از طی مراحل قانونی و نظر کارشناس خسارت وارد شده به ماشین مورد نظر 8 میلیون تومان شد . پرداخت نمودم . با توجه به اینکه خودروی زیان دیده مدل90 می باشد و 9 سال از ساخت آن می گذرد کارشناس برای افت قیمت آن 8 میلیون و پانصد هزار تومان در نظر گرفته. چگونه می توانم نسبت به این موضوع اعتراض کنم ؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما فقط اعتراض کن هیات کارشناسی خودشان متخصص هستند و تمام این مسائل را در نظر خواهند گرفت