مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به خسارت افت قیمت خودرو

سلام. بنده تصادف کرم که مقصر صد در صد با کروکی طرف اعلام شد که خودرو بنده صفر بود و رفتم شورای حل اختلاف که کارشناسان اون جا چهل میلیون مالی و 30 میلیون افت قیمت تعیین کردند و همچنین بیمه ثالث ایشون هم 15میلیون داشت و کارشناسان بیمه ثالث همین مبلغ 40 میلیون تعیین کردند ولی چون سقف بالا بود از شورای حل اختلاف رفت سمت دادگاه مدرس که بنده با توجه به تعیین وقت دادگاه خوانده اعتراض کرد به کارشناسی خودرو و ریاست دادگاه برگه ای نوشت که خوانده اعتراض دارد به افت قیمت و مالی که امضا کردیم و کارشناس رسمی دادگاه که 500 هزار تومن شد و بنده پرداخت کردم با امر قاضی پرونده از مبلغ 70 میلیون رسید به مبلغ 73 میلیون. با افزایش افت قیمت خودرو که بنده لایحه نوشتم برای کمبود مسائل مالی و اخذ وام رای نهایی بدهد ولی خوانده مجددا اعتراض کردند به کارشناسی خودرو که هیئت 3 نفره ارزیابی کند. برای بار مجدد که روند پرونده رو به تأخیر بندازد البته بنده با تامین خواسته که 15 میلیون واریز کردم خودرو رو به صورت سندی توقیف کردم ولی به صورت فیزیکی تا زمان رای نهایی امکان پذیر نبود. آیا با وجود این چطور میشود که 2 نفر از کارشناسان رسمی دادگستری تایید کنند این مبلغ رو ولی خوانده چند بار بتواند اعتراض کند؟
آیا خوانده می‌تواند چند بار اعتراض انجام بدههد؟
چطور می‌شود که پرنده رو به جلو انداخت در صورتی که تیین وقت سه ماه انجام شده؟
آیا راه حلی برای توقیف فیزیکی از اجرای احکام وجود ندارد؟
چرا قاضی پرونده خوانده که مقصر شناخته شده باید هزینه کارشناسی رو به بنده به عنوان خواهان پرداخت کنم؟
آیا در رای سه نفره خوانده باید تمام مبلغ رو بدهد یا خواهان؟ در صورتی که که قاضی پرونده بگوید خواهان باید بدهد چه کاری باید انجام داد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پاسخ کلیه سوالات شما منفی می باشد. هزینه ها پس از محکومیت خوانده توسط ایشان باید به شما پرداخت گردد.