مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

سلام. من با یک پراید تصادف کردم. حالا شورا شکایت کرده و 9 میلیون پول افت ماشین میخاد. ‌رفته تامین خواسته داده برای توقیف اموالم که 10روز مهلت اعتراض داره. حالا من چکار باید بکنم؟ اگر اعتراض کنم در این 10روز، آیا تاثیر داره که کمتر شود؟ اگر اموالم را توقیف کند، چقدر وقت دارم که پول افت را بدهم؟ پراید مدل 99 است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در تامین خواسته فقط اموال توقیف میشود ولی فروختهدنمیشود.
پس ازتامین خواسته جلسه رسیدگی تعیین میشود. در آنجا دفاع کنید و اگر به نظر کارشناس معترض هستید اعلام کنید تا کارشناسی مجدد شود