مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خسارت افت قیمت

خواستم دور بزنم پراید با سرعت می‌آمد و به پشت ماشینم خورد حدود یک آمد خسارت برداشت من مقصر کردند و بعلت کرونا گرفتن خانواده رفتم شهرستان در جلسات نیامدم جون بحث کرونا داشتیم حکمی به مبلغ چهارونیم میلیون نقدی صادر شده، لطفا آیا راهی دارد وقت اعتراض تمام.

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگر وقت گذشته باشد و یکطرفه رای صادر به محکومیت من باشد چه راهی هست ضمن اینکه راننده اژانسم و خودرو بنده توقیف نموده.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میزان خسارت بر اساس نظر کارشناس ، رای صادر میشود. اعتراض باید به نظر کارشناس صورت میگرفت. اعتراض به رای بی فایده است مگر اینکه نظر کارشناس به شما ابلاغ نشده باشد.