مشاوره حقوقی رایگان - دبه کردن فروشنده

با سلام
ملکی خریدم که با احتساب مدت 45 روز برلی گرفتن وام موافقت شده اما الان فروشنده میگه ملکم گرون شده و من ضرر کردم خونه رو نمیزنم به نامتون و باید مبلغ 40 م تومان دیگه بدهید درضمن ما تا الان 2 سوم مبلغ کل خونه رو پرداخت کردیم آیا میتواند فسخ کنه و مبلغ 50 م ضرر که تو قولنامه نوشته رو بده و راحت خونه رو بگیره در صورتی که ما وام با سود بالا گرفتیم و کلی تقلا کردیم تا پولمون برسه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بستگی به مفاد قرارداد دارد اگر کافه خیارات از جمله تدلیس و غبن فاحش را از خود سلب کرده باشد نمی تواند فسخ کند ملاک غبن فاحش نیز قیمت زمان خرید است نه زمان فسخ، شما دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید