مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف بازپرداخت وام مسکن مهر متوفی

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
مادر بنده صاحب مسکن مهر پرند هستن که موقع گرفتن وام سن کمتر از 55 سال داشتن یعنی شامل بیمه تسهیلات میشده؟ و هنوز اقساطش تسویه نشده وایشان در سن 61 سالگی فوت کردن الان تکلیف بازپرداخت اقساط چیه؟
متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه وام بیمه شده باشد پس از فوت متعهد بیمه پرداخت میکند در غیر اینصورت از ترکه او و یا ضامنین باید پرداخت نمایند