مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن مهر متوفی

با سلام و خسته نباشید.
من یک واحد آپارتمان از این مسکن مهر رو خریداری کردم. بعد از چهار ماه صاحب خونه فوت کرد و رفتن دنبال انحصار وراثت و این داستان ها. بعد از مدتی بانک وام خونه رو بخشید و الان ورثه ادعا کردن که باید این مبلغ وام رو نقد به صورت یک جا به ورثه پرداخت کنم. آیا این مورد درست می باشد؟ تکلیف من چیست؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

بنظر می‌رسد در صورتیکه بخشیدن وام بعلت بیمه بودن ناشی از فوت فروشنده بوده ، چون در واقع این وام بعنوان بخشی از ثمن معامله تعیین شده، بهمان میزان برای شما دارایی بلاجهت ایجاد شده است و وراث مستحق مطالبه آن مبلغ هستند، اما اگر بخشش وام بعلت دیگری غیر از بیمه بودن آن بوده است حقی برای وراث نسبت به آن مبلغ قابل تصور نیست