مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پدر از کار افتاده

سلام خسته نباشید من پدرم برگه از کار افتادگی داره یعنی چند سال پیش کمیسیون پزشکی واسش گرفتن و پزشک از تهران برگه تایید از کار افتادگی رو تایید کردن میخواستم بدونم همین که برگه از کار افتادگی داشته باشه کافیه یا شرایط دیگه ای هم باید داشته باشه اخه تک فرزند هستم و سن پدرم هم زیر 70 سال هستش و یکی از دستاش از شونه به پایین پلاتین هست توش و نمیتونه درست تکونش بده ممنون بابات جوابتون .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.