مشاوره حقوقی رایگان - شراکت بدون قرارداد

با سلام من با همکارم شراکتی در یک عکاسی شروع به کار کردیم و در تمام هزینه ها و درآمدها باهم بصورت نصف به نصف کار کردیم. بمدت حدود دوسا ل وسه ماه و بعد از این مدت سرمایه ای جمع شد. همکارم در مرداد ماه 1398 به کار دیگری مشغول شد و عصرها میامد مغازه و من صبح و عصر کار میکردم و باز هم تمام حسابهامون نصف بود. تا اینکه برای من در بهمن ماه 1398 کاری در تبریز درست شد و من رفتم به اونجا و از نظر تماس تلفنی هم در مضیقه بودم.
الان که تیرماه 1399 هست میخواهم با او تسویه حساب کنم و وی امروز و فردا و امتناع میکند. خواهشا راهنمایی ام کنید چکار کنم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام هلیکم. شما باید دادخواست تقسیم و فروش اموال مشارکتی و اجرت المثل ایامی که نبودید و شریکتون تنهایی استفاده کرده را تقدیم کنید. به استناد 2شاهد. قسم و سایر مدارک مثبته... ضمنا قبل از دادخواست یک اظهارنامه رسمی براش بفرستید.