مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

اگر مرد زن را اذیت کند و تهدید لفظی که زن مهرش ببخشد زن چه اقدامی میتونه انجام بده اگر هم زن قبول نکنه مرد خونه نیاد و بخواد زن را از زندگی خسته کند؟ چطوری ثابت کنه به دادگاه؟ ایا زن به همین راحتی بره. 2. ایا مرد میتونه اجازه ازدواج مجدد بگیره اگر خانم مهریشو بگیره قسطی 3. ایا مرد میتونه بره تقاضا طلاق کنه و اعسار بده و بگه ندارم و زن رو مجبور به طلاق کنه 4. اگر مرد این کارهارو تکرار کنه ایا دادگاه میتونه کاری کنه در صورت تکرار برا خانم حقوقی ایجاد شود که حق خود و بچه ضایع نشه

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام صرف تهدید کردن جرم است می تواند شکایت کیفری کند و مهریه نیز حق زن است هرزمان بخواهد می تواند مطالبه کند و مطالبه مهریه مجوز ازدواج مجدد نیست، در صورتی مرد می تواند تقاضای ازدواج مجدد بدهد که زن ناشزه (نافرمان) باشه و از مرد تمکین نداشته باشد، طلاق حق مرد است و می تواند دادخواست طلاق و اعسار از مهریه بدهد و در صورتیکه طلاق به درخواست مرد باشد باید کلیه حقوق زوجه را شامل جهزیه ، مهریه ، اجرت المثل ایام زناشویی، نحله و تا نصف دارایی زمان زندگی مشترک را بپردازد