مشاوره حقوقی رایگان - شکایت نفقه

سلام, من سال 96 عقد کردم و قرار بود سال 97 مراسم ازدواج بگیریم که همسرم کنسل کرد. من بعد از چندماه شکایت کردم برای نفقه که بلافاصله بعد از شکایت من ایشون 600 هزار تومان به حسابم واریز کردن و دادگاه با استناد به همون فیش های واریزی قرار منع تعقیب داد. از اون موقع دو باره ایشون نفقه پرداخت نمیکنن به نظرتون میتونم دوباره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی ،شکایت ترک انفاق و دادخواست مطالبه نفقه مطرح بنمایید.